GemHelper

23 - Lua Error on GetCVar("realmName")

What steps will reproduce the problem?
1. Open GemHelper with /gh
2. GemHelper window opens but is disfunctional
3. A Lua error is produced (see below)

What version of the product are you using?
5.4.1

I tracked it down to GetCVar("realmName") being replaced by GetRealmName() in WoW 5.4.1. If replacing it in
lines 726, 933, 1051, 1108, 1164, 1186, 1211, 1224, 1249 (file GemHelper.lua
GemHelper works again (basically search & replace).

User When Change
tiker Nov 18, 2013 at 03:09 UTC Changed status from Started to Verified
tiker Nov 11, 2013 at 00:40 UTC Changed status from Accepted to Started
tiker Nov 04, 2013 at 12:45 UTC Changed status from New to Accepted
nyyr Oct 31, 2013 at 23:23 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of nyyr nyyr Nov 17, 2013 at 11:43 UTC - 0 likes

    Yep, seems to work, thanks! Sorry for the delay...

  • Avatar of tiker tiker Nov 11, 2013 at 00:45 UTC - 0 likes

    Give the new build a try and let me know.

    Want to chat? You'll find me here if I'm online:
    tiker@conference.funkymonkey.or[email protected]
    (XMPP / Jabber Group Chat)

  • Avatar of tiker tiker Nov 04, 2013 at 12:46 UTC - 1 like

    I'll get this fixed next week.  I'm away from home on vacation right now.

  • 3 comments

Facts

Last updated
Nov 18, 2013
Reported
Oct 31, 2013
Status
Verified - QA has verified that the fix has worked.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees