PitBull Unit Frames 4.0

Pitbull 4 Config Menu

PitBull4 is a continuation of PitBull.

Differences from PitBull 3:

  • It's mostly done, but not entirely done thus why there are still only betas (despite this it is still very stable).
  • Documentation is written before functions
  • Much easier for third-party extensions.
  • Options will be much, much simpler. In 3.0, there's about 200 panels that you can mess with, it's overwhelming. I want to bring this down to somewhere around 10.
    • Layouts are defined deterministically and unit groups use the layout rather than ad-hoc layouts on a per-unit basis. This will make setting up your unit frames far, far easier.
    • Due to some decisions made, 4.0 is actually more configurable than 3.0. As a layout designer, you will have a lot more control over how things look. You can have different fonts on the same frame, different textures, more precise positioning, and a whole slough of other things.
  • CPU Efficiency will be taken much more seriously.
  • It uses Ace3 instead of Rock.

FAQ: http://www.wowace.com/addons/pitbull4.../faq/.

Guide: http://www.wowace.com/addons/pitbull4.../guide/.

If you want to help localize PitBull in your language, go to http://www.wowace.com/projects/pitbul.../localization/.

Forum thread: http://forums.wowace.com/showthread.php?t=15552...

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • Avatar of CitadelRunner CitadelRunner Jun 27, 2010 at 20:15 UTC - 0 likes

    As an addendum to my post about the range fader below, I have discovered that the reason friendly frames and NPC's were fading even when close to me was because I had the range fader set at "Custom spell". Apparently, since I cannot cast Arcane Blast on friendly targets or NPC's, the program sees them as out of range, and thus causes them to fade.

    Im going to try Range Fader 2. Thanks

  • Avatar of slickwalker slickwalker Jun 27, 2010 at 14:36 UTC - 0 likes

    The fader option, for some unknown reason, is fading all of my frames except the border of the player frame. The odd thing is, every frame was cloned from a template.

    edit- Ok, now I just log in, and my pet border is not fading. Which was fading correctly earlier this morning. Also, I've got no messages on my bug stack.

    Last edited Jun 27, 2010 by slickwalker: added
  • Avatar of Shefki Shefki Jun 27, 2010 at 06:43 UTC - 0 likes

    @CitadelRunner, Try PitBull4_RangeFader2: http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/pitbull4_rangefader2.aspx

    Might be more along the lines of what you want.

  • Avatar of CitadelRunner CitadelRunner Jun 26, 2010 at 20:24 UTC - 0 likes

    I have noticed that with the range based opacity only works and will go as low as the minimum opacity set. The problem here is that with minimum opacity set at anything less than 100, all friendly targets and NPC's are at that lowest set minimum opacity regardless of their range. I want the range fading feature, BUT, I dont want friendly NPCs and targets to be faded. How do we overcome this?

  • Avatar of Devius Devius Jun 24, 2010 at 22:25 UTC - 0 likes

    Is there a plan to implement boss frames to use with pitbull ? I don't mean all raid bosses like raid addons, I just mean for blizzard boss frames like the gunship battle in ICC.

  • Avatar of Velran Velran Jun 23, 2010 at 12:24 UTC - 0 likes

    How can I upload a custom font?

  • Avatar of EnjoyRC EnjoyRC Jun 22, 2010 at 11:49 UTC - 0 likes

    Absolutely amazing!

  • Avatar of teeshy13 teeshy13 Jun 04, 2010 at 00:28 UTC - 0 likes

    I'm still fiddling with PB4, tweaking to get everything how i want it, and I've run into a problem (which I'm gonna assume is cos I'm having a blonde week!) I can't find the raid icon section at all!

    I've set all my raid groups up separately, and want to have the skull, X etc showing when people are marked, but I just can't find it. I have the option checked to have that module active (I have rest icon, ready check icon etc etc) I just can't see it under indicators (or anywhere else for that matter) to turn it on in the config screen.

    Am I just totally doing something wrong here? I just installed the latest version as well, in case I screwed something up somewhere along the line, just cant see it! Please help! =)

    • edits* Hrmm, well I totally deleted it from my wow folder and reinstalled it now I seem to be able to see them! No idea what I did wrong in the first place =) Time to redo everything again =)
    Last edited Jun 06, 2010 by teeshy13
  • Avatar of Devius Devius May 31, 2010 at 19:52 UTC - 0 likes

    That is great. Can't wait :D

Facts

Date created
Aug 01, 2008
Category
Last update
May 19, 2014
Development stage
Beta
Language
  • deDE
  • enUS
  • esES
  • esMX
  • frFR
  • koKR
  • ruRU
  • zhCN
  • zhTW
License
All Rights Reserved
Curse link
PitBull Unit Frames 4.0
Reverse relationships
4
Downloads
3,441,573
Recent files

Authors