LibTourist-3.0

11 - Error logging on WoW 4.0.3a live

What steps will reproduce the problem?

1. Log on with the lib disembedded (or embedded in a mod that uses it).

What is the expected output? What do you see instead?

Expected: no issues.

Instead: an error is thrown.

What version of the product are you using?

r98 in WoW 4.0.3a live, USEnglish client/server (with the changed WoW/Cataclysm world active)

Do you have an error log of what happened?

["message"] = "LibTourist-3.0-90098 (LibTourist-3.0):3452: attempt to index field '?' (a nil value)\n\nLocals:|r\n\n  ---",
			["type"] = "error",
			["session"] = 630,
			["counter"] = 1,
		}, -- [972]
User When Change
Odica Dec 14, 2010 at 15:43 UTC Changed status from New to Fixed
Zidomo Nov 23, 2010 at 23:18 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of Odica Odica Nov 27, 2010 at 23:06 UTC - 0 likes

    This issue has been repaired in r99. Note: Requires latest version of LibBabble-Zone.

    Last edited Dec 08, 2010 by Odica
  • Avatar of roncli roncli Nov 24, 2010 at 00:07 UTC - 0 likes

    Virtually the same thing using Release 3.2.

    Date: 2010-11-23 18:00:21 ID: 25 Error occured in: Global Count: 1 Message: ..\AddOns\LibTourist-3.0\LibTourist-3.0.lua line 3385: attempt to index field '?' (a nil value) Debug: [C]: ? LibTourist-3.0\LibTourist-3.0.lua:3385: in main chunk

  • Avatar of Tinolyn Tinolyn Nov 24, 2010 at 00:00 UTC - 0 likes

    I'm getting something similar as well.

    1x LibTourist-3.0-90098:3452: attempt to index field '?' (a nil value)

    Locals:

    -

  • 3 comments

Facts

Last updated
Mar 30, 2012
Reported
Nov 23, 2010
Status
Fixed - Developer made requested changes. QA should verify.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
10

Reported by

Possible assignees