IceHUD

20 - alt-tabbing to windows mode breaks bars in OSX

What steps will reproduce the problem?
1. Alt-M from the OSX client to tab between window and full screen mode
2. Icehud bars are replaced by opaque squares
3. Reloadui is required to fix this

What is the expected output? What do you see instead?

What version of the product are you using?

Latest released version from wowace web site

Do you have an error log of what happened?

There doesn't seem to be one

Please provide any additional information below.

There is an archive from 2006 that describes this problem here: http://forums.wowace.com/archive/index.php/t-1743.html

According to this archive, this is a problem with the bar textures in the addon. Apparently the author used a different texture conversion tool and had several users test with them and it resolved the issue for them, but the author's web site has since disappeared.

Name Size MD5
ArcHUD.blp 171.8 KiB 0ba11fdb0548...
ArcHUDBG.blp 171.8 KiB 0ba11fdb0548...
User When Change
Parnic May 11, 2009 at 23:53 UTC Changed status from Replied to Fixed
FlyingRhenquest May 11, 2009 at 23:39 UTC Changed status from Waiting to Replied
Parnic May 11, 2009 at 18:23 UTC Changed status from Replied to Waiting
FlyingRhenquest May 11, 2009 at 17:45 UTC Changed status from Waiting to Replied
Parnic May 11, 2009 at 13:56 UTC Changed status from Replied to Waiting
Parnic May 11, 2009 at 13:55 UTC

Added attachment ArcHUDBG.blp

Parnic May 11, 2009 at 13:55 UTC

Added attachment ArcHUD.blp

Parnic May 11, 2009 at 02:08 UTC Changed status from Waiting to Replied
Parnic May 10, 2009 at 20:12 UTC Changed status from New to Waiting
FlyingRhenquest May 10, 2009 at 18:04 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 9 comments
  • Avatar of Parnic Parnic May 11, 2009 at 23:53 UTC - 0 likes

    r407 (and the next full release) have this fix included. http://www.wowace.com/projects/ice-hud/files/957-r407/

  • Avatar of FlyingRhenquest FlyingRhenquest May 11, 2009 at 23:39 UTC - 0 likes

    Those new textures have solved the problem! Thanks for the quick response! :-)

  • Avatar of FlyingRhenquest FlyingRhenquest May 11, 2009 at 17:45 UTC - 0 likes

    I'll test 'em out when I get home tonight.

  • Avatar of Parnic Parnic May 11, 2009 at 13:56 UTC - 0 likes

    Can you try out the two attached files and let me know if they fix the problem? Place them into Interface\AddOns\IceHUD\textures and try your reproduction steps again :).

  • Avatar of Parnic Parnic May 11, 2009 at 13:49 UTC - 0 likes

    Thanks. I'll investigate the alpha channel on archud.

  • Avatar of FlyingRhenquest FlyingRhenquest May 11, 2009 at 04:12 UTC - 0 likes

    I'm using the ArcHUD texture. Now that you mention it, I just tried the other textures and ArcHUD is the only one to have this problem.

  • Avatar of Parnic Parnic May 11, 2009 at 02:12 UTC - 0 likes

    I'm guessing Clean Curves is the problematic texture.

  • Avatar of Parnic Parnic May 11, 2009 at 02:08 UTC - 0 likes

    I don't have a mac so I can't test this out. Let me know which texture is causing you problems so that I can fix it :).

  • Avatar of Parnic Parnic May 10, 2009 at 20:12 UTC - 0 likes

    Which texture are you using that causes the problem?

  • 9 comments

Facts

Last updated
May 11, 2009
Reported
May 10, 2009
Status
Fixed - Developer made requested changes. QA should verify.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees