AllPlayed

23 - LUA errors with MoP + no tooltip data

What steps will reproduce the problem?
-> Logging in is all it takes

What is the expected output? What do you see instead?
-> Didn't expect to get errors with Mists of Pandaria going on as there were no errors before today and there was no additional patch or download. All I did was log out yesterday and log back in today.
-> Expected AllPlayed would work the same as it did before, at least with the tooltip showing the present data. It seems though I can't get it to show any data with any character at all.

What version of the product are you using?
r266

Do you have an error log of what happened?
Yes, two errors happening right when logging in:
http://www.wowace.com/paste/6297/
http://www.wowace.com/paste/6296/
and another one happening on creation of the tooltip:
http://www.wowace.com/paste/6298/
The tooltip is there, but it's not showing the expected data - and it also doesn't disappear anymore.

Just let me know if there's any additional information I can provide.

  • WoWScrnShot_092512.png
    dataless tooltip & doesn't ...
User When Change
LaoTseu Oct 03, 2012 at 20:13 UTC
LaoTseu Sep 26, 2012 at 00:24 UTC
LaoTseu Sep 25, 2012 at 20:25 UTC
LaoTseu Sep 25, 2012 at 20:23 UTC
harl Sep 25, 2012 at 09:02 UTC

Added attachment WoWScrnShot_092512.png

harl Sep 25, 2012 at 09:00 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • Avatar of LaoTseu LaoTseu Oct 05, 2012 at 11:48 UTC - 0 likes

    Thanks for the update BigGuy :-).

  • Avatar of BigGuyWhoKills BigGuyWhoKills Oct 05, 2012 at 05:27 UTC - 0 likes

    After testing both accounts with several hours of gameplay, I had no errors and AllPlayed seems to be tracking gold and rested as expected.  Thank you for the great mod!

  • Avatar of BigGuyWhoKills BigGuyWhoKills Oct 04, 2012 at 05:56 UTC - 0 likes

    That alpha seems to have fixed it.  I checked two toons on the affected account and it does not trigger any errors.  I will test further tomorrow, thanks!

  • Avatar of LaoTseu LaoTseu Oct 03, 2012 at 20:12 UTC - 0 likes

    Yea, I need to add code to deal with the change of faction but have been a bit stressed for time recently.

    I'll open a new feature ticket for this and will be closing this one.

  • Avatar of Grizzly_UK Grizzly_UK Oct 03, 2012 at 13:31 UTC - 0 likes

    The 267 release fixes the errors for me (and for everyone else hopefully), however, my Pandaren characters end up being listed twice, once under the "<Realm> Neutral" heading and then again under the actual "<Realm>" heading after making the choice to join either Alliance or Horde.

    I know that characters can be ignored, but what about actually deleting characters from the list? Is there a simple way to just delete any characters under the "<Realm> Neutral" heading once the character joins a faction? Will that require a manual edit of the "\SavedVariables\AllPlayed.lua" file?

  • Avatar of LaoTseu LaoTseu Sep 29, 2012 at 19:45 UTC - 0 likes

    Hello BigGuyWhoKills, can you download the latest Alpha please, you are using a pretty old version of AllPlayed. I haven't made a release for Mists yet because I still have a few pending issues but the latest alpha should work way better.

    Your text to link here...

    You might have to erase your SaveVariables\AllPlayed.lua for things to get back to normal but try without erasing the file first.

  • Avatar of BigGuyWhoKills BigGuyWhoKills Sep 29, 2012 at 03:39 UTC - 0 likes

    I get these errors from this same issue:

    http://www.wowace.com/paste/6313/
    http://www.wowace.com/paste/6314/
    http://www.wowace.com/paste/6315/
    http://www.wowace.com/paste/6316/

    This started today, the 28th, but only on my second account.  My main account does not get any AllPlayed errors, my second account gets about 10 per minute.  I have uninstalled (wiping settings) and reinstalled, but get the same results.

    1st edit: Changed markup type.
    2nd edit: Behaves this way on multiple classes, genders, and factions (even an unfactioned Pandaren), but only on my second account, even though the addon loadout is identical.

    Last edited Sep 29, 2012 by BigGuyWhoKills
  • Avatar of LaoTseu LaoTseu Sep 26, 2012 at 23:50 UTC - 0 likes

    Well, my monks characters no longer cause me issues. I'll need some SaveVariables\AllPlayed.lua files to find the problem. Are you guys all using the usEN WoW client?

  • Avatar of moldavia moldavia Sep 26, 2012 at 22:25 UTC - 0 likes

    unfortunately your fix does not work and the errors all remain the same. It does not update any character and shows nothing. Throws out the lua errors like before.

  • Avatar of LaoTseu LaoTseu Sep 26, 2012 at 00:30 UTC - 0 likes

    I just committed a quick fix. I still need to deal properly when the toon change faction.

Facts

Last updated
Oct 03, 2012
Reported
Sep 25, 2012
Status
Fixed - Developer made requested changes. QA should verify.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
2

Reported by

Possible assignees