Route isn't showing up on minimap #77


  • New
  • Defect
Closed
Assigned to Xinhuan
  • Bennyhona7 created this issue Jun 30, 2013

    What steps will reproduce the problem?
    1. Installing routes
    2.
    3.

    What is the expected output? What do you see instead?
    I want the route to show up on my mini map, using a custom route by tarou

    What version of the product are you using?

    v1.4.2
    Do you have an error log of what happened?

       ...utes\Libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-Button.lua:66: ?()
       ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:136:
          ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:125
       ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:174: Create()
       ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1116:
          ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1054
       ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1581: FeedGroup()
       ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1506:
          ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1486
       (tail call): ?
       [C]: ?
       [string "safecall Dispatcher[3]"]:9:
          [string "safecall Dispatcher[3]"]:5
       (tail call): ?
       ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314: Fire()
       ...ibs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIContainer-TreeGroup.lua:504: SetSelected()
       ...ibs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIContainer-TreeGroup.lua:192:
          ...ibs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIContainer-TreeGroup.lua:188
    Locals:
    None
    AddOns:
      Swatter, v4.3.1 (<%codename%>)
      Routes, vv1.4.2
      SlideBar, v4.3.1 (<%codename%>)
      BlizRuntimeLib_enUS v5.3.0.50300 <us>
      (ck=7d)

    Please provide any additional information below.

  • Bennyhona7 added the tags New Defect Jun 30, 2013
  • Nevcairiel closed issue Jul 19, 2018

To post a comment, please login or register a new account.