Auto Hide after Ingame Video #959


  • New
  • Defect
Open
Assigned to resike
  • Levtos created this issue Oct 29, 2014

    What steps will reproduce the problem?
    1. Enter a Raid Instance
    2. Start a Video Event (Fallen protecors, tortos or Garrosh mythic(P4))
    3. Recount is hide(or invisible), Try /recount show but it didnt work

    What is the expected output? What do you see instead?
    Nothing

    What version of the product are you using?
    602b release and the beta version r1276

    Do you have an error log of what happened?
    No, i didnt see a lua error

    Please provide any additional information below.

  • Levtos added the tags New Defect Oct 29, 2014
  • Levtos edited description Oct 29, 2014
  • _ForgeUser17731686 posted a comment Nov 6, 2014

    i also have this problem my recount disapears on every cinematic that plays ingame only way to get it back is a reloadui and then /recount show hopefully there is a better solution then reloadui

    edit: i have this issue in 6.0.3a and alson in r1277 cheers


    Edited Nov 6, 2014
  • Resike posted a comment Nov 8, 2014

    Thats intresting, i have never experienced something like this.

  • Resike posted a comment Nov 22, 2014

    @Resike: Go

    I managed to run into this issue in the other day, however it only happened for me when i disconnect while cinematic.

  • Resike unassigned issue from _ForgeUser57836 Dec 10, 2014
  • Resike self-assigned this issue Dec 10, 2014

To post a comment, please login or register a new account.