nothing is showing up for me or my group... tryed to reload ui and still broke #49


  • New
  • Defect
Open
Assigned to _ForgeUser57836
  • _ForgeUser3817675 created this issue Jan 29, 2010

    Submitted Via

    Curse Client 4.0.1.58, Microsoft Windows NT 6.1.7600.0

    Installed Version

    v3.3g release

    Description

    nothing is showing up for me or my group... tryed to reload ui and still broke

    Installed Addons

    Armory - v7.7.1 Atlasloot Enhanced - v5.09.05 Auctioneer - Auctioneer Suite 5.7.4568 Carbonite - 3.31 Deadly Boss Mods - Deadly Boss Mods 4.40-r3317 GearScore - GearScore 3.1.14 - Release HealBot Continued - 3.3.0.13 LibDBIcon-1.0 - r11 LibGraph-2.0 - v2.0.1 LibOOP - 1.0.0 LibQTip-1.0 - r126-release Lifebloomer - 2.2.2 Omen Threat Meter - v3.0.9 Paladin Tracker - 3.1a Parrot - v1.10.12 RankWatch - v1.09 Recount - v3.3g release ShieldsUp - 3.3.0.85 ShockAndAwe - v5.70 Tankadin2 Plugin for DBM - r004 TankadinTps - v1.6 Titan Panel - 4.3.4.30300 Titan Panel [Carbonite] - v3.3 WhoWhisperedMe - 1.4.3-fix X-Perl UnitFrames - 3.0.8 Release Zug Zug Huntar - v2.8.4

  • _ForgeUser3817675 added the tags New Defect Jan 29, 2010
  • _ForgeUser353976 posted a comment Feb 5, 2010

    This is a Blizzard bug, not a bug with Recount. Sometimes your combat log simply doesn't show anything, which means any addon that reads your combat log will not see anything either. A /reloadui does not fix it. You have to log back out to character selection screen and log back in to fix it.


To post a comment, please login or register a new account.