Dungeon timer still bugged; latest version in WoW 4.3 #13


  • New
  • Defect
Open
Assigned to onerebelmermaid
  • _ForgeUser23487 created this issue Dec 4, 2011

    What steps will reproduce the problem?

    1. Enter a 5-man dungeon at the beginning of it via the LFG finder.

    2. Or queue for another dungeon in the LFG finder while still inside (but completed) the one you had previously run. Join the new dungeon from the old.

    What is the expected output? What do you see instead?

    Expected: the LDB timer to reset and start again from 0.

    Instead: as has happened with this mod when I last used it months ago, the LDB timer completely dies. It shows a wrong, odd number - - as in "9846.7" or similar - - that does not change. Leave an existing dungeon where that problem happened, queue for another one later and enter, a brand new wacky number appears that never changes ("13742.8" or similar).

    What version of the product are you using?

    v2.2.1/r72

    Do you have an error log of what happened?

    No errors.

    Please provide any additional information below.

    Pretty much the identical problem as I posted in ticket 9 (as well as the subsequent ticket 11) back in May. As the timer problem was never really fixed, I stopped using this.

    Decided to give this another try the other day as it seemed there was plenty of updating work done for the 4.3 patch. Unfortunately, the old problem remains/has come back. And like before, both DungeonSpeedRunner (very old) as well as InstanceTime have no problems running their timers properly in the same circumstances.

  • _ForgeUser23487 added the tags New Defect Dec 4, 2011
  • onerebelmermaid posted a comment Dec 6, 2011

    should be fixed in v2.2.2


To post a comment, please login or register a new account.