WIM (WoW Instant Messenger) v3

410 - error when first private message come to me

What steps will reproduce the problem?
1. Log in to the game
2. First incoming wisper produce an error.
3. Log included.

What is the expected output? What do you see instead?

What version of the product are you using?
3.6.16

Do you have an error log of what happened?

Date: 2014-02-21 21:21:15
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\WIM\Modules\Sounds.lua line 102:
   attempt to index field '?' (a nil value)
Debug:
   [C]: ?
   WIM\Modules\Sounds.lua:102 fun()
   WIM\WIM.lua:297 CallModuleFunction()
   WIM\Modules\WhisperEngine.lua:323 handler()
   ...s\WIM\Libs\LibChatHandler-1.0\LibChatHandler-1.0.lua:274
      ...s\WIM\Libs\LibChatHandler-1.0\LibChatHandler-1.0.lua:259
   ...s\WIM\Libs\LibChatHandler-1.0\LibChatHandler-1.0.lua:326
      ...s\WIM\Libs\LibChatHandler-1.0\LibChatHandler-1.0.lua:314
Locals:

AddOns:
  MoncaiCompare, v5.4.0
  Swatter, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  NPCScan, v5.4.2.6
  NPCScanOverlay, v5.4.2.1
  AchievementsReminder, v
  ACP, v3.4.7
  Archy, v1.8.43
  AskMrRobot, v1.2.8.0
  AtlasLoot, vv7.07.01
  AtlasLootCataclysm, vv7.07.01
  AtlasLootClassicWoW, vv7.07.01
  AtlasLootLoader, vv7.07.01
  AtlasLootMistsofPandaria, vv7.07.01
  AucAdvanced, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucFilterBasic, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucFilterOutlier, v5.19.5445.5437(5.19/embedded)
  AucMatchUndercut, v5.19.5445.5364(5.19/embedded)
  AucScanData, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucStatHistogram, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucStatiLevel, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucStatPurchased, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucStatSales, v5.19.5445.5376(5.19/embedded)
  AucStatSimple, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucStatStdDev, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucStatWOWEcon, v5.19.5445.5323(5.19/embedded)
  AucUtilAHWindowControl, v5.19.5445.5347(5.19/embedded)
  AucUtilAppraiser, v5.19.5445.5438(5.19/embedded)
  AucUtilAskPrice, v5.19.5445.5347(5.19/embedded)
  AucUtilAutoMagic, v5.19.5445.5443(5.19/embedded)
  AucUtilCompactUI, v5.19.5445.5444(5.19/embedded)
  AucUtilEasyBuyout, v5.19.5445.5427(5.19/embedded)
  AucUtilFixAH, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  AucUtilItemSuggest, v5.19.5445.5417(5.19/embedded)
  AucUtilPriceLevel, v5.19.5445.5444(5.19/embedded)
  AucUtilScanButton, v5.19.5445.5403(5.19/embedded)
  AucUtilScanFinish, v5.19.5445.5347(5.19/embedded)
  AucUtilScanProgress, v5.19.5445.4979(5.19/embedded)
  AucUtilScanStart, v5.19.5445.5347(5.19/embedded)
  AucUtilSearchUI, v5.19.5445.5373(5.19/embedded)
  AucUtilSimpleAuction, v5.19.5445.5415(5.19/embedded)
  AucUtilVendMarkup, v5.19.5445.4828(5.19/embedded)
  Auditor2, v4.4.2
  AutoBar, vv5.4.1.0
  Babylonian, v5.1.DEV.332(/embedded)
  BeanCounter, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  Bossshieldsmonitor, v1.11
  BrokerAuditor, v4.4.2
  BrokerBagInfo, v1.12
  BrokerCombatLog, v
  BrokerDurabilityInfo, v1.18
  BrokerGroup, v
  BrokerGroupHelper, v3.0
  BrokerMicroMenu, vv1.3.6
  BrokeruClock, v3.3.6
  BrokerWhereabout, v1.12
  cBrokerRecount, v1.01
  Chinchilla, vv2.6
  ChocolateBar, vv2.4.2
  Configator, v5.1.DEV.359(/embedded)
  DBMCore, v
  DBMStatusBarTimers, v
  DebugLib, v5.1.DEV.337(/embedded)
  Decursive, v2.7.3.1
  Dominos, v5.4.8
  DominosEncounter, v
  DominosPetBattles, v3
  DominosRoll, v
  FBMergeDatabase, v1.2p
  FBTrackingFrame, v1.2p
  FishingBuddy, v1.3b
  FlightMap, v5.4.0.0
  ForteCasting, v
  ForteClass, v
  ForteCooldown, v
  ForteCore, v1.980.8
  ForteHealthstone, v
  ForteSoulstone, v
  ForteSummon, v
  ForteTalent, v
  ForteTimer, v
  G15Buttons, v1.18 (5.4.0)
  GatherMate2, v1.27
  GTFO, v4.29
  Informant, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  InspectEquip, v2.0.6
  LibExtraTip, v5.12.DEV.355(/embedded)
  LibSharedMedia30, v3.0-81
  LilSparkysWorkshop, vr155
  Mapster, v1.5.6.1
  MikScrollingBattleText, v5.7.131
  MogIt, v3.1.6
  OmniCC, v5.4.3
  Outfitter, v5.9.3
  Overachiever, v0.73
  OverachieverTrade, v0.73
  PawnRU, v1.7.3
  PhoenixBroker, v
  PhoenixStyle, v
  PhoenixStyleLoaderCata, v
  Prat30, v3.5.7      
  Prat30HighCPUUsageModules, v
  Prat30Libraries, v
  Quartz, v3.1.4
  RaidAchievement, v1.129
  RaidAchievementOldModules, v
  RaidSlackCheck, v1.49
  Recount, v
  SexyReputation, v1.0.34
  ShadowedUFIndicators, vv2.3.4
  ShadowedUnitFrames, vv3.10.4
  ShadowPriestDoTTimer, v1.7g
  Skillet, v
  SocialState, v5.0-Release1
  Stubby, v5.19.5445 (QuiescentQuoll)
  TBag, v
  TellMeWhen, v6.2.6
  TimeToDie, vv1.5.1
  TipHelper, v5.12.DEV.351(/embedded)
  TipTac, v13.09.21
  TipTacItemRef, v13.09.21
  TipTacTalents, v13.09.21
  TomTom, vv50400-1.0.0
  tullaRange, v5.4.0
  WIM, v3.6.16
  XLoot10, vz35-beta
  BlizRuntimeLib_ruRU v5.4.7.50400 <eu>
  (ck=ebf)

Please provide any additional information below.

User When Change
d1mas Feb 21, 2014 at 17:32 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of d1mas d1mas Feb 26, 2014 at 09:48 UTC - 0 likes

    it seems, like i found a cause of error. everything works fine with default settings, but checking two options in settings cause the error. i'll try to explain. sorry for my english. there are several options to customize message sound. for battle net friends, guildmates and people in friendlist. error start appearing, when i activate three of them and receive wisp from my guildmate, who is in my friendlist. when i deactivate custom sound for battlenet friends and guildmates i have no problem with wim. as i remember last patch changed UI: http://eu.battle.net/wow/en/blog/12950619/547-patch-notes-18-02-2014 May be this is cause of problems. Regards

    Last edited Mar 11, 2014 by d1mas
  • Avatar of d1mas d1mas Feb 25, 2014 at 10:55 UTC - 0 likes

    i reinstalled addon. checked sound settings. everything looks fine, but error continue to appear, when i receive first wisp. and there is no sound of incoming message at all. outgoing message sound works ok. it's the same as incoming in settings. when i switch to my alt, everything works just perfect. i suspect that this is because of the unique combination of addons or maybe my settings profile was damaged. i'll reset it and will share a result. thanks for support.

  • Avatar of mysticalos mysticalos Feb 23, 2014 at 07:31 UTC - 0 likes

    I can't reproduce this at all, everything works for me. did you by chance have a custom sound set that is now missing (the sound file)?

  • 3 comments

Facts

Reported
Feb 21, 2014
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees