WIM (WoW Instant Messenger) v3

302 - Expose Issue

What steps will reproduce the problem?
1. Have WIM open
2. Enter Combat
3. It does not return to it's original position

What is the expected output? What do you see instead?
     When I enter combat and WIM is supposed to "slide away" (Animation Direction) it does slide off my screen, but it does not go in the direction that I have set in the Expose settings. It also does not go back to the original location. I have my WIM in the lower section of my screen, I have the animation set to go down. Instead of going down, it goes up, and when I leave combat it is then attached the the top side of my screen.

What version of the product are you using?
    v3.4.2

Do you have an error log of what happened?
     No

Please provide any additional information below.
     If I can provide anymore information that what I have already done, please let me know, me and several guild members all have the same issue with the addon. Thank you in advance, and thank you for updating and keeping this awesome addon going!

User When Change
mysticalos Feb 20, 2013 at 23:24 UTC
mysticalos Feb 20, 2013 at 23:24 UTC
SlayerBee84 Aug 12, 2011 at 03:08 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

Facts

Last updated
Feb 20, 2013
Reported
Aug 12, 2011
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees