WeakAuras 2

14 - WeakAura Options Loading Very Slowly

What steps will reproduce the problem?
1. Have several (100+) weak auras.
2. Type /wa to bring up the weak aura options.

What is the expected output? What do you see instead?
In the top left corner, there's the text: "Creating Buttons ###/###".  For me, usually that is only there for a second or two while it's loading all my auras.  However, now it's taking several minutes to get through all the auras.  It'll load about 20 auras every 10 seconds.  Then it'll freeze on a number and wait the 10 seconds before jumping up to another number about 20 higher.  I have 332 auras, so if I need to change anything, it's going to be a several minute wait.  I saw this issue in the comments, but I didn't see any tickets about it so I figured I'd put in a ticket to keep track of it easier.

What version of the product are you using?
The latest alpha, r10.

Do you have an error log of what happened?
There's no errors (I run BugStack) and all the auras seem to work correctly.  I just can't load old ones or create new ones without a several minute wait.

Please provide any additional information below.
Can't think of anything else useful.  Let me know if you need anything more from me.  Thanks for all your hard work!

User When Change
Romious20 Oct 10, 2013 at 00:40 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

Facts

Reported
Oct 10, 2013
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees