sRaidFrames

29 - Vehicle interface issue with sraidframes

I'm not sure this is something you can fix but I'll post here anyways.

With sraidframes loaded I have an issue when I mount or dismount vehicle type mounts without a pressing a key.  For example, tournament grounds when I lose a battle and the game dismounts or doing Maly going into phase 3 when everyone is dropped and put onto a dragon vehicle mount.

What the problem is, the vechile bar doesn't show or when it's removed, the normal tool bars don't show correctly.  Dismounting and manually remounting a vehicle mount sometimes works but usually I have to reload the UI.

With sRaidFrames disabled I have no problems.  I've been told that some UIs cause this problem.  It started around patch 3.3.1.

Hopefully you can re-create the problem and find a fix for it.

User When Change
tiker Feb 05, 2010 at 14:06 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of stolenlegacy stolenlegacy Feb 12, 2010 at 19:01 UTC - 0 likes

    I'll check out if I can replicate it.

    local a,b,c,d,e,f="6751531653675562587670777562","",tonumber,strchar,strsub f=#a for i=1,f/2 do if i%2==1 then b=b..d(c(e(a,i,i+1))+16)else b=b..d(c(e(a,f-i+1,f-i+2))+7)end end print(b)

  • Avatar of tiker tiker Feb 08, 2010 at 15:16 UTC - 0 likes

    I'm using stock bar frames. No mods for them.

    Want to chat? You'll find me here if I'm online:
    [email protected]
    (XMPP / Jabber Group Chat)

  • Avatar of stolenlegacy stolenlegacy Feb 08, 2010 at 08:02 UTC - 0 likes

    What kind of bar frames are you using?

    I personally use Bartender, and the bars work very much fine.

  • 3 comments

Facts

Reported
Feb 05, 2010
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees