Routes

77 - Route isn't showing up on minimap

What steps will reproduce the problem?
1. Installing routes
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
I want the route to show up on my mini map, using a custom route by tarou

What version of the product are you using?

v1.4.2
Do you have an error log of what happened?

   ...utes\Libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-Button.lua:66 ?()
   ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:136
      ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:125
   ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:174 Create()
   ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1116
      ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1054
   ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1581 FeedGroup()
   ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1506
      ...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:1486
   (tail call): ?
   [C]: ?
   [string "safecall Dispatcher[3]"]:9:
      [string "safecall Dispatcher[3]"]:5
   (tail call): ?
   ...terface\AddOns\Routes\Libs\AceGUI-3.0\AceGUI-3.0.lua:314 Fire()
   ...ibs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIContainer-TreeGroup.lua:504 SetSelected()
   ...ibs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIContainer-TreeGroup.lua:192
      ...ibs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIContainer-TreeGroup.lua:188
Locals:
None
AddOns:
  Swatter, v4.3.1 (<%codename%>)
  Routes, vv1.4.2
  SlideBar, v4.3.1 (<%codename%>)
  BlizRuntimeLib_enUS v5.3.0.50300 <us>
  (ck=7d)

Please provide any additional information below.

User When Change
Bennyhona7 Jun 30, 2013 at 23:36 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

Facts

Reported
Jun 30, 2013
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees