Recount

251 - Rupture not working on recount

What steps will reproduce the problem?
1. when us rogue do a 5 combo point rupture with no poisons just a basic rupture, recount doesnt show full 10 ticks and damage, so rogue dps shows very low.
2. After doing the 5 combo point rupture check recount damage log and it is inconsistant and doesnt show full damage.
3.

What is the expected output? What do you see instead? It is supposed to show 10 ticks of rupture damage over 20 seconds but only show 3-5

What version of the product are you using?1137

Do you have an error log of what happened?

Please provide any additional information below.

  • WoWScrnShot_102210_103701.jpg
    recount shot low rupture ticks
User When Change
reillez Oct 22, 2010 at 09:38 UTC

Added attachment WoWScrnShot_102210_103701.jpg

reillez Oct 22, 2010 at 09:36 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • Avatar of wtrhzrd wtrhzrd Oct 24, 2010 at 03:52 UTC - 0 likes

    I'm not seeing this (unless it was a fix and still shows as an active ticket). I just seen this ticket and went to the dummy in org to test. I built 5 CP's and did a rupture and then waited until the full duration completed. I checked my recount and it showed 10 ticks (5 CP's plus rupture glyph) just as expected.

  • 1 comment

Facts

Last updated
Oct 22, 2010
Reported
Oct 22, 2010
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0
Component
Recount

Reported by

Possible assignees