RatingBuster

303 - Ratingbuster Error

Ratingbuster doesn't seem to be working for me at the moment, I keep getting the following error:-

Date: 2014-02-07 10:43:44
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ...ingBuster\libs\LibStatLogic-1.2\LibStatLogic-1.2.lua line 6524:
   attempt to call global 'GetPrimaryTalentTree' (a nil value)
Debug:
   ...ingBuster\libs\LibStatLogic-1.2\LibStatLogic-1.2.lua:6524
      ...ingBuster\libs\LibStatLogic-1.2\LibStatLogic-1.2.lua:6516
   ...ingBuster\libs\LibStatLogic-1.2\LibStatLogic-1.2.lua:6530
      ...ingBuster\libs\LibStatLogic-1.2\LibStatLogic-1.2.lua:6527
Locals:
(*temporary) = nil
(*temporary) = "attempt to call global 'GetPrimaryTalentTree' (a nil value)"
ArmorSpecActive = nil
pairs = <function> defined =[C]:-1
WatchInventoryID = <table> {
 1 = 1
 2 = 3
 3 = 5
 4 = 9
 5 = 10
 6 = 6
 7 = 7
 8 = 8
}
GetInventoryItemID = <function> defined =[C]:-1
select = <function> defined =[C]:-1
GetItemInfo = <function> defined @Interface\AddOns\RatingBuster\libs\LibStatLogic-1.2\LibStatLogic-1.2.lua:5874
playerArmorType = "Mail"

AddOns:
  Swatter, v4.4.0 (<%codename%>)
  AtlasLootLoader, vv7.07.01
  aTotemBar, v
  Babylonian, v5.1.DEV.332(/embedded)
  BagBrother, v
  Bagnon, v5.4.9
  BagnonFacade, v9
  BagnonScrap, v
  BigLibTimer, v6.0.5
  BittensSpellFlashLibrary, v50400.4.1
  ButtonFacade, v5.4.396
  Carbonite, v5.4.0 alpha 2
  CarboniteInfo, v1.0
  CarboniteNodes, v1.02
  CarboniteNotes, v1.1
  CarboniteNotesSample, v1.0
  CarboniteQuests, v1.0
  CarboniteSocial, v1.0
  CarboniteTransfer, v1.01
  CarboniteWarehouse, v1.0
  CarboniteWeekly, v1.0
  CarboniteTransfer, v1.01
  Configator, v5.1.DEV.344(/embedded)
  DBMCore, v
  DBMStatusBarTimers, v
  Dominos, v5.4.8
  DominosCast, v
  DominosEncounter, v
  DominosRoll, v
  DominosXP, v
  Gatherer, v4.4.0
  GearScore, v5.2.0
  GTFO, v4.27.2
  LibSharedMedia30, v3.0-86
  Masque, v5.4.396
  Omen, v3.1.8
  Prat30, v3.5.7      
  Prat30Libraries, v
  pusikasspellflashttd, v1.1
  RatingBuster, v1.6.7
  Recount, v
  Scrap, v12.11
  sct, v6.65
  sctd, v6.65
  ShadowedUnitFrames, vv3.10.3
  SlideBar, v4.4.0 (<%codename%>)
  SpellFlash, v6.10
  SpellFlashCore, v2.0.4
  TidyPlates, v6.13.4
  TidyPlatesGraphite, v
  TidyPlatesGrey, v
  TidyPlatesNeon, v
  TidyPlatesQuatre, v
  TidyPlatesHub, v
  TidyPlatesWidgets, v
  tullaRange, v5.4.0
  BlizRuntimeLib_enUS v5.4.2.50400 <eu>
  (ck=517)

This happens when I hover over an item in my bag.  Is there anyway to fix this?  I have tried uninstalling and reinstalling the addon which has no effect.  Please help, the version I am using is 1.6.7.  Thank you.

User When Change
Caz243 Feb 07, 2014 at 10:50 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • 1 comment

Facts

Reported
Feb 07, 2014
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees