Mountiful

43 - Event: Companion_Update (in all caps, but the ticket won't allow it)

What steps will reproduce the problem?
1. Log in with the mod enabled
2. Behold that glory that is your chat box being spammed to death

What is the expected output? What do you see instead?
I expect the mod to output to the chatbox only when something important happens.
What I get is a message every 3-6 seconds:
EVENT: COMPANION_UPDATE
 Starting Cast Detection

What version of the product are you using?
r202

Do you have an error log of what happened?
No actual LUA errors

Please provide any additional information below.

User When Change
bakerq Dec 16, 2010 at 01:44 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of jmcnelis jmcnelis Dec 16, 2010 at 16:33 UTC - 0 likes

    Try turning off debug mode. Type "/mount debug" and it should turn it off.

    Not sure why it's on, and why it only seems to happen to some people, as I didn't have any information like that showing up in my chat window.

  • Avatar of northstar2 northstar2 Dec 16, 2010 at 13:02 UTC - 0 likes

    This issue is occurring, with the most recent version of the addon. I had to disable the mod just to get the mod to stop outputting what I assume is debug information.

    initial message upon login:

    EVENT: COMPANION_UPDATE Starting Cast Detection

    I then proceeded to shape shift (druid) from flight form to night elf..then back into flight form and got the message:

    EVENT: UNIT_SPELLCAST_SUCCEEDED Stopping Cast Detection Seen Mount Processing Get summoned mount Mo Mount is Summoned

    I then turned learning mode off ..assumed that was the problem. It then proceeded to output what looks to be code from the mod with variable names and values into my chat pane:

    Mountiful_Update() MountifulSelectedNum=1 panel_selected(): {table} > [categorynum] = 11 [id] = 6 [index] = 6 [name] = notseen Mountiful_Update() MountifulSelectedNum=11 Key = learningmode

    ....and then back to spamming me with the original message

    EVENT: COMPANION_UPDATE Starting Cast Detection

    I am running version r210.

  • Avatar of jmcnelis jmcnelis Dec 16, 2010 at 04:53 UTC - 0 likes

    Maybe it's just me, but you're using an old version of the addon. Now, the newest version doesn't seem to work right, at least for me, but you should at least try a later version. I know for a fact that r208 works great, with no problems, so maybe you want to try going to a later version. Odds are, the problem you are having is fixed.

  • 3 comments

Facts

Last updated
Mar 30, 2012
Reported
Dec 16, 2010
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
1

Reported by

Possible assignees