LibQuixote-2.0

9 - Error on zoning

What steps will reproduce the problem?
1. Entering any instanced area, or hearthstoning
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
Expected output is nothing, instead you get an lua error

What version of the product are you using?
errr, v1.5 (latest) i think. Have also tried many versions of libquixote as well.

Do you have an error log of what happened?

Hi there, getting an error message with this lib, used in Quest Progress Sounds.

[2009/09/05 13:43:24-4148-x1]: LibQuixote-2.0-90076:353: attempt to index field '?' (a boolean value) LibQuixote-2.0-90076:115: in function <...ProgressSound\Libs\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0.lua:114

Please provide any additional information below.
Seems to be a common issue, and a google search shows the error up in numerous quest addons, but they all link to the lib as the cause of the error.

User When Change
Erpgore Sep 12, 2009 at 08:11 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • Avatar of passionh passionh Nov 29, 2009 at 21:03 UTC - 0 likes
    1) What steps will reproduce the problem? First login of the day creates this error and eventually hearthing or portaling into or out of zones creates a LUA error 2) What is the expected output? What do you see instead? Expected is no error at all. I don't see anything in any mods affected directly but I'm sure something under the hood is not working with any mod that uses this library. See question #4 below 3) What version of the product are you using? # A: r82 for 3.2.0 on 12 Aug 2009 4) Do you have an error log of what happened? Yes, here it is: Date: 2009-11-27 07:19:34 ID: -1 Error occured in: Global Count: 1 Message: ...Ons\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0.lua line 357: attempt to index field '?' (a boolean value) Debug: [C]: ? ...Ons\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0.lua:357: ?() ...Ons\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0.lua:119: ...Ons\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0\LibQuixote-2.0.lua:118 5) Please provide any additional information below. Sometimes logging in or portaling gives this error and sometimes it doesn't. I do not how to reproduce this error 100% of the time but it mainly shows itself when first logging in and when taking a portal from city to city or from instance to city.
    Last edited Nov 29, 2009 by passionh
  • 1 comment

Facts

Last updated
Mar 30, 2012
Reported
Sep 12, 2009
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
2

Reported by

Possible assignees