GridStatusPriestAoe

1 - Problems after 4.1

What steps will reproduce the problem?
1. Running the mod in a 25man raid
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
See the icons on a few groups, doesnt show on all groups and sometimes shows on only one group while the others are obviously supposed to be shown

What version of the product are you using?
v 1.1

Do you have an error log of what happened?
No

Please provide any additional information below.
Not sure what can have caused it.

User When Change
slaren Apr 27, 2011 at 19:35 UTC Changed status from New to Accepted
Chispy Apr 27, 2011 at 19:01 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 9 comments
  • Avatar of Chispy Chispy May 01, 2011 at 18:37 UTC - 0 likes

    Thanks for your responses at least, fantastic mod and I shall miss it every second of every raid until it gets fixed! <3

  • Avatar of slaren slaren May 01, 2011 at 18:27 UTC - 0 likes

    It seems that the API to get the players locations is broken in 4.1 (http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/2416199903). Unfortunately that means that I can't do anything about it until Blizzard fixes the problem.

  • Avatar of Chispy Chispy May 01, 2011 at 17:12 UTC - 0 likes

    I'm standing in Cho'galls room atm on Live and clicking the map I can only see myself and 2 others although there's definately 25 people standing right here. Seems to be something wrong with the map. Upon asking my raid if they have the same problem it seems it's only me which makes it even more frustrating.

    EDIT: Expanding on that I can now see roughly 10 people on my map, I can still see everyone on my minimap though.

    Last edited May 01, 2011 by Chispy: Adding update
  • Avatar of slaren slaren Apr 28, 2011 at 23:19 UTC - 0 likes

    So I got an account and have been doing some tests, and I didn't really notice anything wrong in battlegrounds, so I am assuming that this is a problem specific to some dungeons. Can you confirm if that is the case ? Also, try checking the dungeon map (the world map, not the minimap) and see if everyone is shown there when the addon stops working.

  • Avatar of Chispy Chispy Apr 28, 2011 at 17:02 UTC - 0 likes

    Can confirm that it does not work even after having updated LibMapData to 0.16. Doesnt display the best target in every group even with "always show best target" ticked.

  • Avatar of Chispy Chispy Apr 28, 2011 at 12:43 UTC - 0 likes

    I will try it out in tonights raid with the new LibMapData 0.16 release and post feedback

  • Avatar of slaren slaren Apr 27, 2011 at 20:02 UTC - 0 likes

    Can you check if installing the most recent version of LibMapData makes a difference ?

  • Avatar of Chispy Chispy Apr 27, 2011 at 19:52 UTC - 0 likes

    Upon further investigation it seems It does work at the *entrance* to the instance and then bugs the hell out when you start going up and down in elevation.

  • Avatar of slaren slaren Apr 27, 2011 at 19:42 UTC - 0 likes

    I do not have my wow account atm so this may take a while to fix, specially because I am not aware of any changes in the patch that could be causing this problem.

  • 9 comments

Facts

Last updated
Apr 27, 2011
Reported
Apr 27, 2011
Status
Accepted - Problem reproduced / Need acknowledged.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees