Grid2

328 - Player frame not visible when in raid zone w/o raid group

What steps will reproduce the problem?
1. Enter any raid zone while solo or in a party group
2. Player (your) frame is now shown
3. Convert the party to raid group and player frame immediately joins party member frames

What is the expected output? What do you see instead?
Grid2 should be showing all the player frames always as usual. Instead when in a raid zone without a raid group a frame for the player is not shown however frames for party memebers are shown.

What Grid2 version and language of WoW are you using?
r691

Please provide any additional information below.
I have tried to solve this problem by changing the layouts but this seems to happen with all default layouts and any custom ones added. Have seen this happen MC, BWL and SWP. I can't vouch for other raids but this problem probably is affecting all raid zones.

User When Change
Gragagrogog Oct 22, 2014 at 08:04 UTC Changed status from New to Fixed
erict Dec 11, 2012 at 06:38 UTC Changed name from grid2 not visible when solo in a raid zone to Player frame not visible when in raid zone w/o raid group

Changed description:
  What steps will reproduce the problem?
- 1. Enter a raid such as Molten Core while solo
+ 1. Enter any raid zone while solo or in a party group
+ 2. Player (your) frame is now shown
+ 3. Convert the party to raid group and player frame immediately joins party member frames
  What is the expected output? What do you see instead?
- I expect Grdi2 to continue working like always when i am solo - solo layout with only 1 (mine) player frame. Instead there are no frames displayed at all.
+ Grid2 should be showing all the player frames always as usual. Instead when in a raid zone without a raid group a frame for the player is not shown however frames for party memebers are shown.

  What Grid2 version and language of WoW are you using?
  r691
  Please provide any additional information below.
- I have tried to solve this problem by changing the layouts but this seems to happen with all default layouts and any custom ones added. Have seen this happen MC and SWP. I can't vouvh for other raids but this problem probably is affecting all raid zones.
+ I have tried to solve this problem by changing the layouts but this seems to happen with all default layouts and any custom ones added. Have seen this happen MC, BWL and SWP. I can't vouch for other raids but this problem probably is affecting all raid zones.
+
erict Dec 05, 2012 at 18:53 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • Avatar of Vladinator Vladinator Dec 15, 2012 at 15:22 UTC - 0 likes

    I vouch for this issue too, I believe it is not properly considering the visibility filter options when you enter raid without a raid, or if you toggle between party and raid the UI may sometimes disappear for good, or after a /reloadui

    Nothing fatal, just annoying. ;)

    Profile: WoWInterface | Wowhead

  • 1 comment

Facts

Last updated
Oct 22, 2014
Reported
Dec 05, 2012
Status
Fixed - Developer made requested changes. QA should verify.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees