Grid

674 - Hiding or showing issues when profile switching

Grid version:

Latest version: 5.1.0.1553

WoW version and region/language:

Most updated WoW Patch 5.1 - English Language.

Character race, class, spec, and level:

Problem occurs with all races, classes, spec and level.

Steps to reproduce the problem:

I have four profiles I switch between: DPS, DPS2, Healer, Healer2. But two of the four (which can be completely random which two of them) will randomly show my own Grid frame when I'm not in a group and Solo is set to none so nothing should be showing when it is. Also when I am in a group and the group size is set to show in the grid layout settings, when changing profiles while out of combat the frames can disappear.

What you expected to happen:

The grid frames to not show when the layout settings have been set to none for that specific layout type when changing profiles or to show when I change profiles and the layout options suggest that they are meant to be showing.

What actually happened:

At random times, completely the opposite can happen.

Does the problem still happen when all other addons — including all Grid plugins — are disabled?

Yes!

Does the problem still happen after you switch to a new profile in Grid with default settings, log out, and log back in?

Yes! But if I log back out and log back in while in the same battle ground or raid group it seems to have a less chance of happening buyt that might jsut be me, still it does not fix the issue.

Screenshot, if the problem is graphical:

Screen shot: http://img145.imageshack.us/img145/5863/issuewithprofileswitchi.jpg

Anything else you think might be helpful:

If you need to set the setup of my grid profiles I am using for any reason you can download my UI and just take out the files from the SavedVariables folder. Its MayronUI Gen2 from wowinterface

http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=21221

Name Description Size MD5
Grid.lua Grid saved variables from ... 267.3 KiB ade5202bb13d...
User When Change
Phanx Jul 10, 2013 at 21:55 UTC
Phanx Feb 08, 2013 at 05:41 UTC

Added attachment Grid.lua

Phanx Feb 07, 2013 at 23:57 UTC Changed description type from Plain Text to Markdown

Changed description:
  #### **Grid version:**
- *Check the addon’s TOC file if you’re not sure!*
+
   Latest version: 5.1.0.1553
  #### **WoW version and region/language:**
- *Check the WoW login screen if you’re not sure!*

  Most updated WoW Patch 5.1 - English Language.
----------------------------------------
  #### **Steps to reproduce the problem:**

- 1. I have four profiles I switch between: DPS, DPS2, Healer, Healer2. But two of the four (which can be completely random which two of them) will randomly show my own Grid frame when I'm not in a group and Solo is set to none so nothing should be showing when it is. Also when I am in a group and the group size is set to show in the grid layout settings, when changing profiles while out of combat the frames can disappear.
+ I have four profiles I switch between: DPS, DPS2, Healer, Healer2. But two of the four (which can be completely random which two of them) will randomly show my own Grid frame when I'm not in a group and Solo is set to none so nothing should be showing when it is. Also when I am in a group and the group size is set to show in the grid layout settings, when changing profiles while out of combat the frames can disappear.
  #### **What you expected to happen:**
+
  The grid frames to not show when the layout settings have been set to none for that specific layout type when changing profiles or to show when I change profiles and the layout options suggest that they are meant to be showing.
----------------------------------------
  #### **Does the problem still happen after you switch to a new profile in Grid with default settings, log out, and log back in?**
- *If not, please attach your Grid saved variables file to your ticket, and TELL US WHICH PROFILE you were using when the problem happened.*

  Yes! But if I log back out and log back in while in the same battle ground or raid group it seems to have a less chance of happening buyt that might jsut be me, still it does not fix the issue.
InfernoXV8 Feb 07, 2013 at 20:48 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 1 comment
  • Avatar of Phanx Phanx Jul 10, 2013 at 21:55 UTC - 0 likes

    This might be resolved in the latest release version, as the layout frame is no longer shown and hidden (only the backdrop). Please let me know if you're still having issues.

  • 1 comment

Facts

Last updated
Jul 10, 2013
Reported
Feb 07, 2013
Status
Waiting - Waiting for more information.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees