Grid

653 - Wierd group behavior

Grid version:

5.0.5.1539 Release

WoW version and region/language:

5.0.5 US

Character race, class, spec, and level:
Various races and levels from 30 to 90

Description of the problem:

When I queue for randoms already in a party, grid adjusts itself like there are extra people in the instance party in the amount that were in the party when I queued.

Steps to reproduce the problem:

  1. Group with other people (say in this case 1) and queue for randoms.
  2. Get into an instance
  3. The Layout will shift down one blank space below me and the rest of the group will extend outside the frame.

Does the problem still happen when all other addons — including all Grid plugins — are disabled?

Yes

Does the problem still happen after you switch to a new profile in Grid with default settings, log out, and log back in?

If not, please attach your Grid saved variables file to your ticket, and TELL US WHICH PROFILE you were using when the problem happened.

Exact text of the first related error message, if any:

Please DO NOT include lists of local variables or installed addons, even if they are shown with the error message in-game!
No error message

Screenshot, if the problem is graphical:

Attach images to your ticket, or upload them and paste the URLs here.
No screen shot yet.

Anything else you think might be helpful:

  • WoWScrnShot_102512_235733.jpg
User When Change
Phanx Oct 27, 2014 at 05:29 UTC Changed status from Replied to Declined
ClockworkAvatar Oct 29, 2012 at 20:02 UTC
ClockworkAvatar Oct 29, 2012 at 20:01 UTC

Added attachment WoWScrnShot_102512_235733.jpg

Phanx Oct 22, 2012 at 01:42 UTC
ClockworkAvatar Oct 21, 2012 at 09:11 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of Phanx Phanx Oct 27, 2014 at 05:29 UTC - 0 likes

    I've never seen this issue myself, and nobody else has reported anything like it in 2 years, so I'm closing this ticket.

  • Avatar of ClockworkAvatar ClockworkAvatar Oct 29, 2012 at 20:02 UTC - 0 likes

    yea it still happens with a new blank profile if I set up grid to show in a party.

  • Avatar of Phanx Phanx Oct 22, 2012 at 01:41 UTC - 0 likes

    I'm not really sure what you're seeing. Please post a screenshot.

    Also, you forgot to answer one of the questions in the ticket:

    Does the problem still happen after you switch to a new profile in Grid with default settings, log out, and log back in?
    If not, please attach your Grid saved variables file to your ticket, and TELL US WHICH PROFILE you were using when the problem happened.

  • 3 comments

Facts

Last updated
Oct 27, 2014
Reported
Oct 21, 2012
Status
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees