ElkFactions

9 - Guild reputation shown incorrectly

What steps will reproduce the problem?
1. set Watch to any Faction
2. Earn Reputation for the set faction, through a daily quest
3. Since you earn rep for your guild as well. ElfFaction tries to show the guild Reputation. For me it failes it only shows "Gilde: 0/3000"

What is the expected output? What do you see instead?
Expected would be the guildname with actual standing "<Guildname>: 6587/12000"

What version of the product are you using?
r8

Do you have an error log of what happened?
-

Please provide any additional information below.
Tracked it down to function GetWatchedFactionIndex()
For Guild it returns an index of '1' but that is only the header saying "Gilde".

P.S. I am German and am using the German Client.

User When Change
StarHog Jun 10, 2011 at 14:56 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 2 comments
  • Avatar of StarHog StarHog Jun 30, 2011 at 19:26 UTC - 0 likes

    hmm nope. The current r11 does not fix this problem.

  • Avatar of Elkano Elkano Jun 29, 2011 at 09:23 UTC - 0 likes

    most likely a race condition where the text is shown before the guild name is available and thus the client returns "Guild" instead of the name. Will try a fix in the next version.

    This posting is made of 100% recycled electrons. BFAK:5708,0e876010cc9217fb077af930852ab4fc2e852191fe41bef05599aa00c446e6ad

  • 2 comments

Facts

Reported
Jun 10, 2011
Status
New - Issue has not had initial review yet.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees