Bartender4

499 - Problem with low lvl/new characters

What steps will reproduce the problem?
1. Logging in to the game
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead?
When logging in on low lvl or just made lvl 1 character bartender isn't loading and it doesn't show in addon list.
Highest low lvl char i have is lvl 24 and it doesn't load on that character, weird thing is though on my lowest high lvl char
which is lvl 46 it loads and works just fine, same thing on all my lvl 80 players it's working fine.

What version of the product are you using?
Bartender4-4.4.13-7-g2f970dc and older versions too.

Do you have an error log of what happened?
There is no errors in bugsack and i have show lua errors turned on and nothing there either.

Please provide any additional information below.
I assume it happend after latest patch since before that it worked on all my characters nomatter what lvl they were.
I have tried removing all addons except bartender, removing WTF folders and deleting cache files and still not working on low lvl chars.
There's a jump from lvl 24 character where it doesn't work to lvl 46 character where it works that i can't cover cause i have no chars in between

User When Change
Nevcairiel Nov 16, 2010 at 07:31 UTC Changed status from New to Invalid
EekTC Nov 16, 2010 at 07:29 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of Xyrena Xyrena Nov 13, 2013 at 20:24 UTC - 0 likes

    Ok! I feel like an idiot! I figured it out. You have to go and disable the Blizzard Art bar. When you do you have your hotbars underlying that artwork....

    Oh well now all ding dongs like me will know how to fix it! :)

    Good day!

    And good add-on! :)

  • Avatar of Xyrena Xyrena Nov 13, 2013 at 20:15 UTC - 0 likes

    I'm having the exact same problem. First it was on a Goblin I had made on horde but now I created a NE on Alliance and still no hotbars! So frustrating :( Both of my friends have the exact same issues... time to go to Dominos?

    I'm using version 4.5.13.2 There are no error messages It loads fine on my 80+ characters I have the basic blizzard hotbar with the gryphons on the end Doube checked that it is activated, even tried "Load out of date Add-ons"

    Last edited Nov 13, 2013 by Xyrena
  • Avatar of Nevcairiel Nevcairiel Nov 16, 2010 at 07:31 UTC - 0 likes

    Works fine on my lvl1.

    Make sure to actually activate it. There is no reason it would not work on a low level char.

  • 3 comments

Facts

Last updated
Nov 16, 2010
Reported
Nov 16, 2010
Status
Invalid - This was not a valid report.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees