Archy - Archaeology Assistant

436 - ruRU localization of researching stuff is ???? instead of normal text

What steps will reproduce the problem?
1. login
2. check screen

What is the expected output? What do you see instead?
expected normal cyrillic letters, I see ???????? instead

What version of the product are you using?

Do you have an error log of what happened?

nothing in BugSack about this

Please provide any additional information below.
see red marked area on the screenshot

  • WoWScrnShot_101712_001629.jpg
    check red highlighted area
User When Change
Torhal Feb 12, 2015 at 19:28 UTC Changed status from New to Declined
Ant1dotE Oct 16, 2012 at 21:29 UTC

Added attachment WoWScrnShot_101712_001629.jpg

Ant1dotE Oct 16, 2012 at 21:26 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • Avatar of Ant1dotE Ant1dotE Oct 17, 2012 at 15:54 UTC - 0 likes

    here is screenshot to illustrate states:

  • Avatar of Ant1dotE Ant1dotE Oct 17, 2012 at 14:28 UTC - 0 likes

    @Dridzt: Go

    As I checked there is everywhere Friz Quadrata TT, 14pt - for sites and artifacts; for minimal and graphical look.
    This bug is present only on graphical look (minimal look does not have this issue)
    And, what is most interesting: names of artifacts changed to be shown perfectly as soon as I switch frame state from unlocked to locked or vise versa.

  • Avatar of Ant1dotE Ant1dotE Oct 17, 2012 at 06:03 UTC - 0 likes

    @Dridzt: Go

    Thanks for hint. I'll check it as soon as servers get online.

    Last edited Oct 17, 2012 by Ant1dotE
  • Avatar of Dridzt Dridzt Oct 16, 2012 at 22:43 UTC - 0 likes

    You'll have to change your font setting for artifacts to match the one for digsites I guess, although I couldn't tell you which one that is.



Last updated
Feb 12, 2015
Oct 16, 2012
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Medium - Normal priority.

Reported by

Possible assignees