AdiBags

177 - Error on bag opening

Can you reproduce this problem? What steps will reproduce it?
1. Log in
2. open bags
3.

What is the expected output?
bag content

What do you see instead?
bag content + error message. 10-15sec delay on opening, way less lag on fresh install

What version of the addon are you using?
Fresh install of 1.6.8

Do you have an error log of what happened? (Please enable the display of Lua errors or install an error-reporting addon to be sure whether an error happens or not.)
Message: Interface\AddOns\AdiBags\core\Core.lua:98 attempt to call method 'SlotColor' (a nil value)
Time: 09/13/13 01:57:01
Count: 102
Stack: (tail call): ?
Interface\AddOns\AdiBags\core\Core.lua:98 in function <Interface\AddOns\AdiBags\core\Core.lua:97
[string "safecall Dispatcher[2]"]:4: in function <[string "safecall Dispatcher[2]"]:4>
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[2]"]:13: in function `?'
...nel\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:92 in function `SendMessage'
Interface\AddOns\AdiBags\widgets\ItemButton.lua:270 in function `Update'
Interface\AddOns\AdiBags\widgets\ItemButton.lua:243 in function `FullUpdate'
Interface\AddOns\AdiBags\widgets\ItemButton.lua:208 in function <Interface\AddOns\AdiBags\widgets\ItemButton.lua:198
[C]: in function `Show'
Interface\AddOns\AdiBags\widgets\Section.lua:99 in function <Interface\AddOns\AdiBags\widgets\Section.lua:97
[C]: in function `Show'
Interface\AddOns\AdiBags\widgets\ContainerFrame.lua:822 in function <Interface\AddOns\AdiBags\widgets\ContainerFrame.lua:804
(tail call): ?
[C]: ?
Interface\AddOns\AdiBags\core\Utility.lua:74 in function <Interface\AddOns\AdiBags\core\Utility.lua:66
Interface\AddOns\AdiBags\widgets\LayeredRegion.lua:104 in function <Interface\AddOns\AdiBags\widgets\LayeredRegion.lua:93

Locals: (*temporary) = 0.02000000141561
(*temporary) = <function> defined =[C]:-1

Please provide any additional information below.
+cookiez

User When Change
temp123456 Sep 13, 2013 at 16:43 UTC
Adirelle Sep 13, 2013 at 05:16 UTC
temp123456 Sep 13, 2013 at 00:00 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of temp123456 temp123456 Sep 13, 2013 at 16:56 UTC - 0 likes

    Profession Vault disabled - no error PV - enabled error on every item placement . also mail

  • Avatar of temp123456 temp123456 Sep 13, 2013 at 16:43 UTC - 0 likes

    version 6.4.9

  • Avatar of Adirelle Adirelle Sep 13, 2013 at 05:16 UTC - 0 likes

    Which version of ProfessionVault are you using ?

  • 3 comments

Facts

Last updated
Sep 13, 2013
Reported
Sep 13, 2013
Status
Replied - Someone has replied after waiting for more information.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees