AdiBags

169 - Error highlighting companions in bags.

What steps will reproduce the problem?

1. Just open bags and highlight a companion, eg Orange Tabby Cat or Cobra Hatchling. Some companions do work like Tree Frog so not all companions play up! Plays up all the time. But like I said not all companions.  I can put more companions on here if you need but the ones here so far cause the error and then there is no more tool tips for these items only. Tool tips work for everything else still just not the companions that cause the error.  I hope I am making sense to you?

What is the expected output? What do you see instead?

Date: 2013-05-16 15:31:20
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\FrameXML\FloatingPetBattleTooltip.lua line 107:
   attempt to index field '?' (a nil value)
Debug:
   ..\FrameXML\FloatingPetBattleTooltip.lua:107
      ..\FrameXML\FloatingPetBattleTooltip.lua:102
   [C]: BattlePetTooltipTemplate_SetBattlePet()
   ..\FrameXML\BattlePetTooltip.lua:20 BattlePetToolTip_Show()
   ..\FrameXML\ContainerFrame.lua:817 ContainerFrameItemButton_OnEnter()
   [string "*:OnEnter"]:1:
      [string "*:OnEnter"]:1

What version of the product are you using?

1.6.5-beta-4

Do you have an error log of what happened?

Date: 2013-05-16 15:31:20
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\FrameXML\FloatingPetBattleTooltip.lua line 107:
   attempt to index field '?' (a nil value)
Debug:
   ..\FrameXML\FloatingPetBattleTooltip.lua:107
      ..\FrameXML\FloatingPetBattleTooltip.lua:102
   [C]: BattlePetTooltipTemplate_SetBattlePet()
   ..\FrameXML\BattlePetTooltip.lua:20 BattlePetToolTip_Show()
   ..\FrameXML\ContainerFrame.lua:817 ContainerFrameItemButton_OnEnter()
   [string "*:OnEnter"]:1:
      [string "*:OnEnter"]:1

Please provide any additional information below.

No more information apart from when not using the add-on everything works as intended only when AdiBags is used does it play up.  Tried Ark-inventory and worked well with that.  The author of Ark-inventory has recently done a fix for this issue I think in version r396 http://www.curse.com/addons/wow/ark-inventory#t1:changes that is the link to his correction?

Again hope this is enough information as would really like it to work.  If you need me to explain better I will try but like I said hopefully this makes sense.  Also love your add on hands down the best ;).

User When Change
Adirelle Sep 23, 2013 at 06:32 UTC Changed status from Replied to Declined
Mindlessgalaxy May 26, 2013 at 09:36 UTC
Adirelle May 23, 2013 at 21:46 UTC
Mindlessgalaxy May 16, 2013 at 05:43 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 8 comments
  • Avatar of Adirelle Adirelle Sep 23, 2013 at 06:31 UTC - 0 likes

    I guess that was some issue on the Blizzard side.

  • Avatar of Mindlessgalaxy Mindlessgalaxy Sep 23, 2013 at 05:17 UTC - 0 likes

    Hi again,

    Just thought you should know that for some reason there are no more problems with companions in my bags. Either you fixed it and I didn't see the change log or it was a blizzard issue that now is working.

    Keep up the great work and thanks again ;)

  • Avatar of Mindlessgalaxy Mindlessgalaxy Jun 13, 2013 at 08:45 UTC - 0 likes

    Hi again,

    Has the information I have added below helped or do you need more information from me?

    Thanks again

  • Avatar of Mindlessgalaxy Mindlessgalaxy May 26, 2013 at 09:36 UTC - 0 likes

    Hi,

    Thanks for your help and sorry for my delay. Unfortunately I am undergoing Chemo again and can take a while to respond.

    I have the information for 2 that work and 2 that don't. Imperial Silkworm Works and so does Wood Frog Box. Tree Frog and Wolpertinger do not work.

    Dump: Value=[Imperial Silkworm] Dump: ERROR [string "return [Im..."]:1: unexpected symbol near "|"

    Dump: Value=[Wood Frog Box] Dump: ERROR: [string "return [Wood Frog B..."]:1: unexpected symbol near "|"

    Dump: value=[Tree Frog] Dump: ERROR: [string "return|Hbattlepet:65:1:2:156:9:10:0x0000000000000000...":1: unexpected symbol near "|"

    Dump: value=[Wolpertinger] Dump: ERROR: [string "return|Hbattlepet:153:1:2:153:11:10:0x00000000000000...":1: unexpected symbol near "|"

    I hope this helps a lot. I don't know how to attach screen shots as I really would have preferred that but it asks for an internet address and as I said no clue lol.

    If you need more information please let me know.

    Thanks in advance

  • Avatar of Adirelle Adirelle May 23, 2013 at 21:17 UTC - 0 likes

    Could you post here the result (or a screenshot) of some /dump commands ? Do this with some pets that are ok and some pets that are not.

    /dump "[pet link]"
    

    Type them as if you would link your pets to someome, replacing [pet link] by the actual pet link, e.g. type /dump ", shift+click on the pet item, ", Enter.

  • Avatar of Mindlessgalaxy Mindlessgalaxy May 23, 2013 at 14:18 UTC - 0 likes

    Hi for the last time,

    I worked out through process of elimination what is wrong. As stated below the error only occurs on re caged companions. Well the error is only occurring on a level 1 Toon as well as the re caged companions. So all I will have to do is level my AH Toon to level 2 or above I am guessing as error doesn't show on my next highest level Toon which is level 20. I hope this makes it easier as it really will next to never affect someone unless all the variables are in play. Thanks again for an awesome add-on it is really appreciated.

    Thanks again ;)

  • Avatar of Mindlessgalaxy Mindlessgalaxy May 23, 2013 at 08:11 UTC - 0 likes

    Hi Again,

    I know my error is low priority but it is still occurring with the new updates. Which you probably already know lol. Anyway I hope you will be able to help me with this error as it is nearly impossible to use on my AH toon. I can use Arki if need be anyway till this error gets resolved? Do you think the error is being caused by another add-on? Anyway I do hope you can help me with this problem even if I am the only poor Sod to get it.

    Thanks in advance ;)

  • Avatar of Mindlessgalaxy Mindlessgalaxy May 16, 2013 at 08:56 UTC - 0 likes

    Hi Again,

    I have worked out that the error it is occurring on re-caged companions only and not new ones. So if I highlight an unused Tree Frog http://www.wowhead.com/item=11026 it works fine, if I highlight a re-caged Tree Frog http://www.wowhead.com/spell=10704 then AdiBags throws up the error. Hope that helps as now I know exactly how it plays up now.

    Thanks

  • 8 comments

Facts

Last updated
Sep 23, 2013
Reported
May 16, 2013
Status
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees