AdiBags

163 - Bank bag will not open since 5.2 patch

What steps will reproduce the problem?
1. Trying to interact with the bank.
2.
3.

What is the expected output? What do you see instead? Nothing opens at the bank vendors.

What version of the product are you using? v1.6.4

Do you have an error log of what happened? No.

Please provide any additional information below.

User When Change
Adirelle Oct 20, 2013 at 08:29 UTC Changed status from Waiting to Declined
Adirelle Jun 07, 2013 at 06:14 UTC
dreixel May 31, 2013 at 15:45 UTC
Adirelle May 22, 2013 at 21:58 UTC
SwinalTap Mar 20, 2013 at 00:41 UTC
Adirelle Mar 18, 2013 at 17:52 UTC
SwinalTap Mar 18, 2013 at 00:08 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 9 comments
  • Avatar of Adirelle Adirelle Jun 07, 2013 at 06:14 UTC - 0 likes

    Assuming you have enabled the reporting of Lua errors, have you got any error message ?

  • Avatar of sjmusic sjmusic Jun 06, 2013 at 21:37 UTC - 0 likes

    I am having this problem too (I'm using 1.6.6) - even with all other addons disabled, the bank window still won't show when I click on the banker.

  • Avatar of dreixel dreixel Jun 01, 2013 at 06:36 UTC - 0 likes

    This always worked before with no problems. They perform different roles, and I like using them both.

  • Avatar of Adirelle Adirelle May 31, 2013 at 17:07 UTC - 0 likes

    The chance that two inventory management addons conflicts is damn too high...

  • Avatar of Talyrius Talyrius May 31, 2013 at 15:50 UTC - 0 likes

    @dreixel: Go

    Why are you attempting to use two inventory management addons simultaneously?

  • Avatar of dreixel dreixel May 31, 2013 at 15:45 UTC - 0 likes

    I have the same behaviour, at all banks. Disabling bagnon solves the problem, though.

  • Avatar of SwinalTap SwinalTap Mar 20, 2013 at 18:16 UTC - 0 likes

    @SwinalTap: Go

    I tried it with another alt at the Shattrath City bank and it worked fine. I will try it with another alt again at Stormwind to see if it is character or bank specific. I will update once I do this.

  • Avatar of SwinalTap SwinalTap Mar 20, 2013 at 00:41 UTC - 0 likes

    @Adirelle: Go

    It's happening at the Stormwind bank. Let me try some other banks and alts to see if it is consistent or not. I have the error reports active and will capture any errors that may occur.

    Thanks for the reply.

  • Avatar of Adirelle Adirelle Mar 18, 2013 at 17:52 UTC - 0 likes

    Working fine there with 1.6.5-beta-1.

    Have you enabled Lua error reports ? With which NPC vendor does it fail ?

  • 9 comments

Facts

Last updated
Oct 20, 2013
Reported
Mar 18, 2013
Status
Declined - We decided not to take action on this ticket.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
2

Reported by

Possible assignees